Storbyferie med dansk rejseleder

Oplev nogle af verdens mest spændende storbyer på en af vores mange storbyrejser.

Storbyferier har altid været en populær rejseform, da du her har mange seværdigheder og oplevelser samlet på ét sted. Hvad enten det er en busrejse til en af Europas storbyer som Paris, Wien eller Prag eller en rejse med fly til storbyer i fjernere himmelstrøg som Singapore, Istanbul eller New York, er vores storbyrejser fyldt med masser af kultur og gode oplevelser. Du kan selvfølgelig også vælge et krydstogt til roligt af føre dig rundt til nogle af verdens mest interessante storbyer. Storbyer har mange gode udbud så på alle vores storbyferier har vi dansk rejseleder med til at informere dig om de mange muligheder samt fortælle dig om alt den spændende historier der altid hører en storby til.
Læs mere om vores storbyferier her

Skræddersyede storbyrejser til grupper

Hos 65-ferie er vi specialister i storbyferie med dansk rejseleder, og hvert år arrangere vi mange grupperejser til foreninger og virksomheder. Du kan tage på storbyrejse med 65-ferie i bus eller med fly og i nøjagtig det antal dage som passer til jeres behov. Kontakt os for et skræddersyet tilbud på en grupperejse til en af de mange spændende storbyer i Europa, og udnyt vores mange års erfaring!

Hvordan vil du rejse?

Uanset om du fortrækker at rejse med bus, fly eller båd byder vores storbyferier på alt fra få dage til længere rundrejser, hvor vi giver dig mulighed for at opleve en eller flere byer på samme tur. Vores udbud af storbyferier tilbydes inden for kategorierne 65 Mix, 65 Classic og 65 Eventyr, så der er noget for enhver smag.

65 Mix

Kan du godt lide at gå på opdagelse i byernes krogede og hyggelige gader på egen hånd, er vores storbyferier inden for 65 Mix noget for dig. På rejsen er der mulighed for at deltage i en masse informationsrige ture med vores danske rejseledere samt mulighed for at opleve byens summende liv og indbydende atmosfære på egen hånd.

65 Classic

65 Classic kombinerer storbyferie, oplevelser og masser af hygge med dine medrejsende på én og samme tur. Vores rejseledere tager dig med på utallige oplevelser om dagen, som du i aftentimerne kan dele med resten af gruppen i hyggelige omgivelser. Vores storbyrejser er skræddersyet til, at du kan få så mange spændende oplevelser med hjem i bagagen som muligt.

65 Eventyr

Inden for kategorien 65 Eventyr finder du et stort udbud af storbyrejser til fjerne egne. Har du lyst til at tage med på et sandt eventyr, hvor der er god tid til at fordybe sig og opleve storbyen helt tæt på, er vores eventyrlige storbyferier noget for dig.

Foruden vores mange rundrejser, krydstogter og vandreture til verdens mange storbyer, tilbyder vi også en lang række operarejser hvor du kan kombinere din storbyferie med kunstneriske og musikalske indslag. Lyder det som noget for dig, så kan du for eksempel tage med til ballet i Dresden eller lytte til de smukke toner og operetter i Wien.