Bus-, flyrejser og krydstogter med 65

Busrejser med 65-Ferie i 4-stjernet bus

Alle vores busrejser køres i 4-stjernede turistbusser med god benplads. Der er 83 cm fra ryglæn til ryglæn.

Fordelen ved busrejser er helt klar: Du kører i egen bil sammen med andre, der gerne vil ud på en busrejse, og du har egen chauffør. Bussen står klar ved hotellet, når I tager på udflugter. Med bussen kommer du godt rundt i det område, du besøger. Du deler oplevelserne med andre, og der er ofte mange hyggelige måltider inkluderet på rejsen.


Flyrejser til hele verden med 65-Ferie

Mange foretrækker at flyve til rejsemålet. Det giver god mening, da det spare tid. Flybilletter er blevet billige, og vi kan tilbyde rejser til gode priser overalt i verden. Men de billigste billetter er ikke altid de bedste. Der kan være mange flyskift med ventetid forbundet med rejsen. Vi forsøger at vælge de billigste og bedste billetter.

Krydstogter i det meste af verden med 65-Ferie

Et krydstogt er ikke bare et krydstogt. Vælger du et krydstogter på de tyske floder, vælger du også et mindre skib. Skibene er mere intime med typisk ca. 200 passagerer. På mange af togterne har vi inkluderet alle udflugter i land. Altså en typisk 65 Classic rejse, hvor vi også spiser samlet. 

En anden slags krydstogter foregår med de store luksusskibe fra Royal Caribbean. Her er skibene store med plads til flere tusinde passagerer. Til gengæld har skibene et væld af aktivitetstilbud, forskellige restauranter, swimmingpools og god plads til at røre sig på. På disse rejser kan du ofte vælge udflugter til og fra, når du køber rejsen.