Japan

Tag med 65-Ferie på rundrejse i morgensolens land. I Japan, orientens gamle kejserrige, får du kulturelle oplevelser i særklasse. Oplev Asiens nye rejsemål på en rundrejse til Tokyo, Hakone, Takayama og den gamle kejserby Kyoto. Se byerne på egen hånd eller deltag i de mange  spændende udflugter. Du kan opleve Japan på de bedste årstider: Foråret med blomstrende kirsebærtræer eller det farverige efterår med røde ahornblade.

OBS! Vi har desværre ikke rejser til Japan i denne sæson. Vi arbejder løbende på nye rejser, så der er en mulighed for at Japan vil komme tilbage i vores program. Vi opdaterer løbende hjemmesiden.


Fakta om Japan

Japan (Nippon) er et land i Østasien. Det består af en øbue i Stillehavet, øst for den koreanske halvø. Navnet bliver ofte oversat som "Den opgående sols land". Japan består af en kæde af øer. De største af dem er, regnet fra syd til nord: Kyushu,  Shikoku, Honshu (den største ø) og Hokkaido.

Hovedstad: Tokyo
Indbyggertal: ca. 128 millioner
Areal: 377,944 km2
Sprog: Japansk
Tidsforskel: + 8 timer
Klima: Japan har et tempereret monsunklima med fire årstider. Somerne er som regel varme og fugtige, og vinterene relativt milde, men der er store forskelle mellem de enkelte landsdele. I nord kan vinteren være streng og blæsende, men længst mod syd er det nærmest tropisk klima.
Valuta: Yen (JPY)