Indien

En rundrejse i Indien er en rejse for alle sanserne. Indien er et kalejdoskop af farver, lyde og dufte og et næsten ubeskriveligt rejseland. Indien oser af tusinder år gamle traditioner, men byder også på en mere moderne livsstil. Det er om noget et land fyldt med kontraster. 65-Ferie har en par spændende rundrejser til dette fascinerende land, som med garanti giver stærke minder for livet. Det høje serviceniveau og den gode tilrettelæggelse gør vores rundrejser i Indien til en indholdsrig fornøjelse - et sansebombardement, man aldrig glemmer.


Fakta om Indien

Republikken Indien er beliggende i den sydligedel af Asien og udgør hovedparten af det indiske underkontinent. Grænselandene er Pakistan, Kina, Nepal, Buthan, Bangladesh og Myanmar. Landet har søgrænser til Maldiverne, Sri Lanka og Indonesien.

Hovedstad:
New Delhi
Største by: Mumbai
Indbyggertal: ca. 1,2 milliarder
Areal: 3,287,240 km2
Sprog: Hindi og engelsk. Derudover tales der  blandt andre bengali, punjabi, urdu, engelsk, tamil, gujarati, kannada og malayalam.
Tidsforskel: + 4,5 time
Klima: Det indiske klima varierer fra tropisk klima mod syd til et mere tempereret klima mod nord. Dele af Indien som ligger i Himalaya har tundraklima. Indien får det meste af sin regn via monsunregn.
Valuta: Indisk rupee (INR)