Operarejse til Prag

Flyrejser

4 dage

“Den Gyldne Stad” med den pragtfulde atmosfære er altid et populært rejsemål.

Gåturen fra Karlsbroen til Wenzelspladsen tager kun 20 min., men vil man se og opleve byens storhed og skønhed,  ja, så tager samme spadseretur vel en dags tid. Musiklivet udfolder sig helt utroligt i Prag, og det er bare op til os at vælge mellem de mange muligheder.
 
Prag byder på hele 3 gode operahuse. På denne rejse gæster vi de 2. Vi har lagt vægt på, at det skal være en afslappet ferie med oplevelser og god tid til at nyde livet i den smukke og romantiske by. Under opholdet i Prag er der halvdagsarrangementer, hvorefter resten af dagtimerne er på egen hånd før aftenens forestillinger. Det er stadig både billigt og spændende at gå ud at spise i Prag, og  der findes et utal af restauranter og gemytlige værtshuse, vinbarer og caféer at vælge i mellem.
 
Denne rejse har haft sidste afrejse i denne sæson. Vores vinterkatalog og nye, spændende program udkommer i starten af august 2014.

Er du interesseret i at vide om og hvornår, vi er klar med nye datoer og program for denne rejse, så kontakt os.
 
Tilmeld dig vores nyhedsbrev  og kom på forkant med alle nyhederne, nye kataloger og få gode rejsetips. 
 

Tillæg pr. person

Eneværelse
950,-
Afbestillingsforsikring
295,-

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Prag t/r
 • Skatter og afgifter, p.t. kr. 479,- 
 • Alle transfers
 • 3 nætter på Hotel Modra Ruze****
 • 3 x morgenmad
 • 2 x frokost (1. og 4. dag)
 • Byrundtur i Prag
 • Besøg på borgen Hradcani
 • Sejltur på Moldau
 • Billetter i bedste kategori til forestillingerne
 • Dansk rejseleder på rejsemålet
1. dag: Fly til Prag  
Afrejse fra Københavns lufthavn om formiddagen. Efter ankomst byder vi på frokost inden indcheckning på hotellet. Resten af dagen er fri til at undersøge Prag. 
 
2 dag: Bytur i Prag 
Fra Folkets Hus ved Krudttårnet vandrer vi ad Maria Theresias kroningsvej. Undervejs ser vi Rådhuset med det astronomiske ur, Teinkirken, hvor Tycho Brahe ligger begravet, og de smukke borgerhuse. Vi slutter ved Karlsbroen, der som bindeled har smeltet Prags 2 bydele sammen. Selve Karlsbroen dateres tilbage til 1200-tallet og er en oplevelse i sig selv. Resten af dagen til egen fri afbenyttelse. 
Om aftenen oplever vi rejsens første forestilling.
 
3. dag: Borgområdet  
Bussen kører os til den højre bred af Moldau, hvor vi finder æreskirkegården med St. Peter og Paul-Kirken. Vi ser kirken og kirkegården, hvor næsten alle kendte kunstnere, der relaterer til den tjekkiske kultur, ligger begravet, bl.a. Smetana og Dvorak. Herefter kører vi til kongeborgen Hradcani, hvis historie runder de 1.000 år. Borgen og kirken ligger monumentalt, højt hævet over Moldau. Her forlader vi bussen og vandrer tværs gennem de smukke og historiske borggårde med St. Vitus-Katedralen. Katedralen kan på egen hånd opleves indefra. Vi går tilbage ad den smalle gyde ned til Moldau og fortsætter gennem det jødiske kvarter til centrum med de fristende og mere eksklusive forretninger. Resten af dagen til egen rådighed.
Om aftenen venter der os en flot forestilling som afslutning på besøget i Prag.
 
4. dag: Sejltur • Hjemrejse
Vi går til Moldau og tager en sejltur på floden. Mens båden sejler af sted, nyder vi en let frokost. Den ene seværdighed efter den anden glider forbi. Først på eftermiddagen kører vi til lufthavnen. Hjemkomst om aftenen.

Forestillinger: 
Afrejse 15/5 2014: 
 • 16/5  "Aida" (Verdi) på Nationalteatret
 • 17/5  "Tosca" (Puccini) på Statsoperaen
 Hotel Modra Ruze****
4-stjernet og lækkert hotel med al moderne komfort  beliggende ca. 100 m fra Wenzelspladsen og Rådhuspladsen. På hotellet findes der restaurant og bar. Alle værelser har sikkerhedsboks, telefon og gratis internet samt hårtørrer.