Rejser i Danmark

Ude godt men hjemme bedst! Danmark er et skønt land at rejse i, og vi har selvfølgelig dansk rejseleder med på vores Danmarksrejser også. Vi udbyder en lang række busrejser, jule- og nytårsrejser samt krydstogter, der starter og slutter i København. Du kan vælge alt lige fra vores populære ture til Bornholm til en bustur til sønderjylland for at se sort sol, eller et herregårsophold på fyn. Du kan også stige på et krydstogtskib i København og glide roligt rundt i østersøen eller op langs norges kyst. Mulighederne er mange.


Fakta om Danmark

Danmark har været kendt som nation siden Vikingetiden, og det danske monarki er med sin over tusindårige historie et af de ældste i verden.
 
Danmark er et land i det nordlige Europa. Landet er et konstitutionelt monarki, som sammen med de to selvstyrende områder, øgruppen Færøerne (i Nordatlanten) og øen Grønland (i Nordamerika) indgår i Kongeriget Danmark. Danmark består geografisk af halvøen Jylland og 443 navngivne øer og holme, hvoraf de 76 er beboede. Landet er placeret i Skandinavien med havet som nabo, Østersøen, Skagerrak, Kattegat og Nordsøen, samt Tyskland som Jylland grænser op til mod syd.

Hovedstad: København
Indbyggertal: 5,5 millioner
Areal: 43,098.31 km2
Sprog: Dansk
Tidsforskel: Ingen
Klima: Klimaet er temperet kystklima med høj luftfugtighed og megen vind. Vindstille dage hører til sjældenhederne. Vejret er desuden meget omskifteligt. Vinterne bliver sjældent meget kolde, og somrene er i reglen kølige. De mest ekstreme temperaturer, der er målt i landet minus 31 grader og plus 36 grader. Nedbøren er nogenlunde jævnt fordelt over året.
Valuta: Danske Kroner (DKK)