Er du til Classic, Mix eller Eventyr?

65 Classic er den klassiske 65 ferie

På vores 65 Classic rejser er der masser af hygge og fællesskab. Vi har inkluderet de fleste udflugter, mange måltider, arrangementer og underholdning. Der er selvfølgelig dansk rejseleder med hele vejen. Du skal bare slappe af og nyde ferien. Du får masser af mulighed for at dele oplevelserne med andre, og vi har sørget for, at finde de bedste udflugter på rejsemålet. Om aftenen kan du hygge dig med de inkluderede måltider.

65 Mix er rejsen, hvor du kan vælge til og fra.

På vores 65 Mix rejser kan du dyrke egne interesser og selv vælge udflugter til eller fra. Du kan udforske spændende spisesteder på egen hånd og gå på opdagelse på rejsemålene. Der er rejseleder med på rejserne. Vores rejseleder kommer med forslag og tips, og rejselederen er selvfølgelig med på de arrangerede udflugter. Der vil typisk være færre udflugter og i det hele taget god tid til at gå musuem, til koncerter, på shopping, på café - eller hvad du nu har lyst til.

65 Eventyr er ægte oplevelsesrejser

Har du en globetrotter i maven, og vil du gerne have så mange oplevelser som muligt med hjem, skal du tage med på 65 Eventyr65 Eventyr er alt lige fra store rundrejser i Australien eller USA, til vandreture i de østrigske Alper og rejser til spændende nye rejsemål. Rejserne har en god balance mellem transport, ophold, udflugter og tid på egen hånd, hvor du kan gå efter din egen næse og opsnuse nye indtryk. Der vil være mange eller få måltider inkluderet, afhængig af, hvad der giver mening. Der vil være udflugter inkluderet, og der vil også være valgfri udflugter. Der er rejseleder med på rejsen.