Canada

Oplev det skønne Canada med dansk rejseleder på rundrejse med 65-Ferie. Vi kører fra Calgary, i delstaten Alberta, over det betagende Rocky Mountains til den smukke Vancouver i British Colombia. Herfra stiger vi på et luksuriøst krydstogtskib og sejler op langs Alaskas betagende kyst. En rundrejse i Canada vil med garanti give dig naturoplevelser, der vil printe sig fast i hukommelsen. En oplevelse for livet. 


Fakta om Canada

Canada er et land i Nordamerika, der ligesom USA strækker sig fra Atlanterhavet i øst og til Stillehavet i vest. Nord for Canada ligger Nordpolen og Arktiske hav. Den eneste landegrænse er den til USA mod syd og nordvest. Arealmæssigt er Canada verdens næststørste land. Men kun mod syd findes der bymæssig bebyggelse.

Hovedstad: Ottawa
Indbyggertal: 34,5 millioner
Areal: 9.984.670 km2
Sprog: Engelsk og Fransk
Tidsforskel: -4,5 - 9 timer
Klima: Canada har hovedsageligt tempereret klima. Ikke mindre end 40% af Canada er dækket af skov, mens der også findes et utal af søer og floder. mDen nordlige del af landet ligger indenfor Polarcirklens grænser. Det betyder, at temperaturen her kan komme helt ned på -35 grader celsius. Heroppe er landskabet domineret af tundra og moser og selvfølgelig en hel masse is og sne.
Valuta: Dollars (CAD)