Westendorf

Busrejser

9 dage

Ophold på dejligt 4-stjernet hotel i Europas smukkeste landsby ved Kitzbühleralperne. En rejse til det skønneste i Østrig.

Westendorf er Tyrol i fuldt flor. Der er blomster over det hele, og indbyggerne kappes om at have byens flotteste balkon. Hvert år investerer bystyret mange penge i den almindelige udsmykning, og byen har tidligere vundet konkurrencen om at være Europas smukkeste landsby. Der er også tænkt på turisternes velbefindende. Byens mange caféer frister til en kop kaffe eller et glas vin.

De varierede - og inkluderede - udflugter viser ikke blot charmen i Westendorf, men også de prægtigste landskaber i Tyrol. På vejen ud eller hjem passerer vi den mystiske Achensee. Under opholdet i Westendorf er der inkluderet halvpension: lækker buffet om morgenen, 3 retter, salatbuffet og ostebræt om aftenen. Vælg mellem flere hovedretter.
 

Datoer og priser

AfrejseDagePris fra
02/8 - 201496.495,-Bestil
16/8 - 201496.495,-Forespørg
23/8 - 201496.495,-Forespørg
14/9 - 201496.395,-Bestil

Tillæg pr. person

Værelse med balkon
200,-
Eneværelse
500,-
Afbestillingsforsikring
390,-

Rabat pr. person

Brorabat · Rejsende fra Bornholm, Fyn eller Jylland
250,-

Inkluderet i prisen

 • 4-stjernet bus
 • 9 x morgenmad
 • 1 x frokost (9. dag)
 • 8 x middag
 • 4-stjernet hotel i Østrig
 • Svømmehal på hotellet 
 • Besøg i glasbyen Rattenberg
 • Pause i Regensburg og Bamberg
 • Entré til Swarovski
 • Osteri ved Kirchberg
 • Rundt om Kaiserbjergene
 • Besøg i Salzburg
 • Pause i Kufstein
 • Valgfrie menuer på hotellet
 • Gratis cykler til disposition
 • Dansk rejseleder på hele rejsen

1. dag: Gennem Thüringen til BayernKort
På færgen fra Gedser til Rostock spiser vi det store, lækre morgenbord inklusive champagne. Overnatning i det nordlige Bayern.

2. dag: Regensburg
Middagspause i Regensburg, som blev anlagt af romerne for over 2.000 år siden.  Sidst på eftermiddagen kører vi ind i Brixental til dalens smukkeste by Westendorf. Allerede inden den lækre middag kan man få et indtryk af den blomstersmykkede by, der har alt det, man forbinder med Østrig.

3. dag: Ægte alpeost
På en slentretur lærer vi Westendorf og dens omegn at kende. Over middag kører vi en lille udflugt til en hytte i Kitzbühleralperne, en såkaldt alm. Her laver man ægte alpeost i osteriet. Vi får en rundvisning, en smagsprøve og en formidabel udsigt! Vi er tilbage i Westendorf sidst på eftermiddagen.

4. dag: Salzburg
Der er ikke langt til Salzburg, Mozarts fødeby. Sammen med rejselederen går vi gennem den charmerende gamle bydel, som er optaget på Unescos liste over verdens kulturarv. De smukke barokhuse ligger side om side. Vi går ad Getreidegasse, hvor Mozart blev født, videre til domkirken, Festspilhuset, Pferdeschwemme og St. Peters Stift med den berømte kirkegård og lige så berømte prälatenvin. Der er god tid til at nyde byen, caféerne og den fine arkitektur. Udsigten fra Hohen Salzburg kan anbefales.


Salzburg
Foto: Der er ikke langt til smukke Saltzburg, hvor Mozart blev født.

5. dag: Rundt om Kaiserbjergene
Via St. Johann og Gasteig kører vi ind i bunden af Kaiserbachtal. I det fredede naturområde er der en flot, flot udsigt til de vilde og de tamme Kaiserbjerge. Mulighed for en lille vandretur. Rundturen fortsætter gennem Walchsee til Kufstein, hvor vi holder eftermiddagspause. Vi er tilbage i Westendorf sidst på eftermiddagen.  
Om aftenen er der mulighed for at overvære et festligt show, der turnerer rundt i hele Tyrol (forbehold for udsolgte pladser). Udgift til tyroleraftenen er ikke inkluderet i rejsens pris.

Kaiserbjergene
Foto: Kaiserbjergene er et fantastisk syn - som taget ud af en film.

6. dag: Fridag
Der er intet fast program. God tid til at nyde stemningen i Westendorf, hvor det er markedsdag. Tag evt. en tur op med svævebanen, der når op i ca. 1.500-meters højde, eller lån en af hotellets cykler (gratis). 

7. dag: Glasruten og Swarovski
På den såkaldte glasrute ligger det verdensberømte Swarovski Glasværk med det enestående museum. Eftermiddagspause i Rattenberg, en hyggelig gammel by, der især er kendt for sin originale arkitektur, sine caféer samt de mange forskellige lys- og glasforretninger. Flere steder kan man se glaspusterne arbejde i deres værksteder.

Swarovski
Foto: På 'glasruten' ligger det verdensberømte Swarovski Glasværk, som vi selvfølgelig besøger.

8. dag: Bamberg
Vi siger farvel til én af Europas smukkeste landsbyer. Midt på dagen holder vi pause i Bamberg, hvis maleriske gamle bydel er på Unescos liste over verdenskulturarv. Overnatning i Midttyskland.

Bamberg
Foto: Bamberg er en af Europas smukkeste byer. På vej hjem holder vi pause i den smukke by.

9. dag:
Hjemkomst først på aftenen.
 
Hotel Jakobwirt****
Et charmerende familiehotel, som ligger midt i Westendorf. Flotte værelser i typisk tyrolerstil. Føntørrer, sikkerhedsboks, telefon, radio og tv. Elevator. Solterrasse, pejsestue, sauna og lille svømmehal. Lille bibliotek - også med danske bøger. Mod et gebyr stiller hotellet solarium, massage og internet til disposition. Hele hotellet er røgfrit. Cykler til disposition. Der anvendes kun naturlige materialer som uld, bomuld og hør.

Læs mere om hotellet her. 


Hotel Jakobwirt
Foto: Hotel Jakobwirt.

Dobbeltvaerelse paa Hotel Jakobwirt
Foto: Et af de hyggelige dobbeltværelser på hotellet.

Reception paa Hotel Jakobwirt
Foto: Receptionen på hotellet.

Pool paa Hotel Jakobwirt
Foto: Efter en lang dag i alperne kan det være dejligt med en aftendukkert i poolen.