On-line køb

Salgsbetingelser

Alle kontrakter, d.v.s. køb af rejser, billetter m.v. foregår på dansk og i danske kroner.

Ved bestilling på hjemmesiden modtager du straks en bekræftelse på e-mail med alle oplysninger om din bestilling inkl. din billet. Du har pligt til at kontrollere, at oplysningerne svarer til det bestilte. Du bør printe bekræftelsen og gemme den. Alle bestillinger, bekræftelser m.v. er på dansk.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på 65-ferie.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

Har du spørgsmål eller rettelser til din billet, skal du ringe til 65-Ferie på 33 14 65 66 og opgive billetnummer.

Aftale om køb af rejse er først bindene for begge parter ved rettidig indbetaling af depositum / hele rejsens pris, og du bekræfter samtidig, at du har læst og godkendt de for rejsen gældende regler. Der gælder ingen fortrydelsesret på køb af rejser jf. Forbrugeraftalelovens §9, stk. 2, nr. 2.

Se dog Rejsebetingelserne.

Betaling af rejser, der er bestilt på internettet

Du kan vælge, om du vil have tilsendt et girokort, eller om du vil betale med det samme på internettet med dit Dankort eller Visa/Dankort. 65-Ferie accepterer ikke andre former for betalingskort end Dankort og Visa/Dankort. Der er ingen betalingsgebyrer.


VI TAGER FORBEHOLD FOR TRYK- OG PRISFEJL PÅ DENNE HJEMMESIDE.

65-Ferie
CVR: DK- 59 92 56 28